Sejt rum-legetøj kommer til live, når enorm galakse udforskes


Sejt rum-legetøj kommer til live, når enorm galakse udforskes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multi-platform: I en tid, hvor toys-to-life virker mere toys-to-dead, forsøger Ubisoft at vække genren til live med et helt nyt koncept. Målgruppen er lidt ældre end "Skylanders", "Disney Infinity" og "Lego Dimensions". Navnet er "Starlink: Battle for Atlas".

I "Starlink" får du med en særlig controller-udvidelse mulighed for at sætte en pilot, et rumskib, to vinger og to våben fast på controlleren. Du kan til en hver tid skifte, lige hvad du ønsker - fx hvis du møder en modstander, der er særlig sårbar over for en bestemt type våben.

Så snart du har samlet dit rumskib, er der take-off, og så venter stjernerne.

Du er en del af en gruppe rumrejsende på skibet Equinox. I har sat jer for at udforske Atlas-galaksen sammen med jeres leder, St. Grand, der har lært at lave det meget eftertragtede brændstof, nova. Hans unikke viden gør dog, at skurkene, The Forgotten Legion, kidnapper ham - og så går den vilde jagt igennem Atlas-galaksen. En ikke uvæsentlig krølle på historien er, at Nintendo Switch-ejere får eksklusiv mulighed for at spille som legenden Fox McCloud, flyve en Arwing og et helt selvstændigt bonus-kapitel, hvor Falco, Peppy og Slippy hjælper til i jagten på Wolf. Det siger sig selv, at vi anmeldt spillet på Switch.

Hvis historien lyder som noget, der kunne fange børnenes interesse i en ny serie på Netflix, er det ikke noget tilfælde. "Starlink" henvender sig i tone til børnene, men muligheden for at justere sværhedsgraden markant gør, at også voksne kan blive udfordret.

Atlas er en enorm legeplads, spækket med smukke landskaber, varierede missioner og episke rumkampe. Friheden er total, så man sidder på intet tidspunkt fast med en mission og kan ikke komme videre.

For børnene vil det fysiske legetøj være et hit. Det er robust, let at udskifte og tilpas detaljeret. Som mangeårig fan af "StarFox" er det i øvrigt svært ikke at lade sig begejstre over at have en Arwing siddende på controlleren. Gider man ikke rode med legetøj, kan man købe en digital udgave af spillet, og så skifter man gennem menuvalg. Du får flest in-game muligheder ved at købe digitalt, men der er en charme ved legetøjet. "Starlink" husker desuden det legetøj, du har brugt, og det kan bruges i syv dage uden at sætte det i - fx hvis to venner deler legetøj, du skal have din Switch med på farten, eller hvis man vil spille co-op på samme konsol uden at købe ekstra udstyr.

I Danmark er "Starlink" ramt af, at kernemålgruppen er børn, der godt nok er ældre end dem, der spiller "Skylanders", men stadig vil være udfordret af mængden af engelsk indhold i spillet. Det er en ridse i rumskibet, men "Starlink" er stadig et mere originalt og ambitiøst spil, som fortjener ros for både ide og udførelse.

Titel: "Starlink: Battle for Atlas"

Udgivelsesdato: 5. oktober

Platform: Nintendo Switch, Xbox One, PS4

Sejt rum-legetøj kommer til live, når enorm galakse udforskes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce