Nyt fra spil-verdenen

Xbox One X kan nu forudbestilles, og i en tidsbegrænset periode er der tre sær-udgaver af konsollen.

Nyt fra spil-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Microsoft åbner for forudbestillinger

Xbox One X: Microsoft har nu åbnet for forudbestillinger af den kommede Xbox One X, og den kan i en begrænset periode bestilles i tre særlige udgaver: Project Scorpio - der var det uofficielle navn for konsollen indtil for nylig, "Minecraft" og "Shadow of War". Konsollen, der bliver den mest kraftfulde på markedet, udkommer 7. november, og på Gamescom-messen i Køln kunne amerikanerne afsløre, at op mod 100 titler vil blive særligt forbedret på konsollen - herunder det kommende "Wolfenstein II".

Microsoft viste desuden nye trailere for "Middle Earth: Shadow of War" og Ubisofts "Assassins Creed Origins" og afslørede, at der er remasterede udgaver på vej af de populære "Age of Empires" I, II og III - samt en helt ny "Age of Empires IV".

Nyt Ninjago-spil på vej

Multi-platform: Den kommende film om Lego Ninjago får selskab af et nyt spil fra Warner Bros og TT Games.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, da sidstnævnte har haft en finger med i spillet på stort set samtlige Lego-spil - herunder spillene til både Lego-filmen og Lego Batman-filmen.

I spillet styrer man de kendte karakterer Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane og Master Wu, der skal bruge deres Spinjitzu-evner for at forsvare Ninjago-landet.

"Lego Ninjago-spillet" udkommer samtidig med filmen, 22. september, på både PS4, Xbox One, Nintendo Switch og pc.

"Destiny 2"-feberen stiger 

Sony havde på papiret mindre nyt end Microsoft og Nintendo på årets Gamescom, men den stigende "Destiny 2"-hype blev yderligere pirret med en ny trailer.

Bungie, der står bag spillet, har et særligt forhold til Sony, og PlayStation-ejere kan se frem til at spille spillet før alle andre og få glæde af eksklusivt indhold.

"The Lego Ninjago Movie Video Game" er den officielle, om end ikke helt mundrette, titel på det kommende spil.
Bungie og Sony har et helt særligt forhold, og det kommer PS4-ejere til gode, når de kan spille
Bungie og Sony har et helt særligt forhold, og det kommer PS4-ejere til gode, når de kan spille "Destiny 2" før alle andre.

Nyt fra spil-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce