Tre spil med tre forskellige indgangsvinkler til det nuværende og fremtidige liv. Det bliver ikke et kedeligt efterår.
Det rører på sig i øjeblikket. Det handler om spil, og det er nok ikke helt tilfældigt at det lige sker på denne årstid, hvor parasoller, grill og havemøblerne hives indenfor, mens brændestakke og fyrfadslys køres i stilling.

Den mørke tid er på vej ind over os med lynhurtige skridt, og der er med andre ord dømt hygge foran computer og spilkonsoller.

Det sker tit i selskab med gode spil, og her får læserne tre bud på spil, der nok skal vække opsigt i de kolde måneder.

Tigeren er tilbage

Min kone begik i foråret den brøler at give mig en golfoplevelse med husets to drenge.

Der blev lagt op til en hyggeeftermiddag på Play and Pay-banen i Gudme, og siden den oplevelse har jeg været besat af at spille golf. Desværre er mit daglige job i vejen for, at jeg kan ånde og leve med golfkøllen mellem hænderne, men hvad gør det, når man kan trække Tiger Woods frem hver aften?

Det sker i spillet Tiger Woods PGA Tour 08. Spillet byder som altid på god grafik og spændende golfbaner samt udfordrende golfturneringer, og en lille detalje betyder, at jeg nu kan lægge et billede af mig selv op, så det for alvor ligner mig på en prik, når jeg slår bolden i hul på første forsøg.

Har man hang til golf, er Tiger Woods-spillene værd at kigge nærmere på - også selv om man er såkaldt voksen.

www.tigerwoods08.com

Krig, krig og atter krig

Anderledes ballade er der i spillet Enemy Territory: Quake Wars. Spilæsken lader ikke megen tvivl om, at der snart farer krudt og kugler hen over skærmen.

Spiludviklerne fra Splash Damage, står bag spillet, der af mange anses for at være en blanding af krigsspillet Battlefield og skydespillet Wolfenstein.

Her er vi blot sat frem i tiden, hvor året 2065 er ensbetydende med ubehagelig invasion af ondartede væsener. Sammen med dine folk bliver det din opgave at bekæmpe ondskaben, før den gør det af med menneskeheden.

www.enemyterritory.com

To ryk og en aflevering

Endelig skal et af de ultimative fodboldspil nævnes. FIFA 08 er muligvis en af de helt store spydspidser hos udviklerne fra Electronic Arts, og der hersker meget stor respekt om denne spilserie, som hvert år begejstrer fodboldtosser som undertegnede.

Grafikken i 08-versionen er endnu bedre end i forrige versioner af fodboldspillet, og spillerne registrerer i højere grad de faresignaler som bagfrakommende spillere sender.

Som spiller får man yderligere mulighed for større kontrol over bold og bevægelser, og animationerne i spillet får det hele til at se særdeles livagtigt ud.

Den danske SAS-liga er med, så hvis Brøndby har det svært i den virkelige verden, kan det være at holdet klarer sig bedre her på skærmen.

www.fifa08.com