Mobilen bliver en bamse


Mobilen bliver en bamse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Små børn har stor glæde af at lege med apparater som Ipad og Iphone. Men det er kostbare og skrøbelige sager at lægge i små ivrige barnehænder.

Vi har tidligere testet en løsning fra Fisher-Price, hvor apparaterne kapsles ind i hård plast. Her har vi fat i en blødere og i grunden mere opfindsom variant: Wise-Pet er en hel familie af kulørte bamser, hvor telefonen eller tavlen skubbes ind bag en klar plastrude.

Den tilhørende app (gratis til IOS og Android) viser en stor mund, der matcher bamsens ansigt. Den kan så gentage barnets ord og lyde, mens læberne bevæger sig. Det er langtidsholdbar underholdning for de mindste.

På andre punkter er appen en skuffelse: Uanset hvilken aldersgruppe man vælger, spises man af med tilfældige YouTube-film med blandt andre Peter Pedal og DR’s børnefigurer. Og selv om vi nu har testet bamsen i et par måneder, står der stadig ”kommer snart” på mange af knapperne. Men munden er sjov, og som beskyttelse fungerer Wise-Pet fint. Også med langt bedre børne-apps, som der heldigvis findes mange af til både IOS og Android.

Wise-Pet koster fra ca. 200 kroner. Se mere på: www.wise-pet.com/da

* FOTO12 - (bamse med stor mund - INGEN BILLEDTEKST) *

Mobilen bliver en bamse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce