Det skrev vi om i ...


Det skrev vi om i ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2010: Om 3D-tv: "I biografen har vi snart vænnet os til, at ting kommer flyvende ud fra lærredet. Senere på året lander de første "3D-parate" fladskærme i butikkerne. Det bliver spændende at se, om folk overhovedet finder det umagen værd at tage 3D-briller på hjemme i sofaen."

2005: Om MP3: "Når musikken gemmes i MP3-format, fylder den 10 gange mindre end normal cd-lyd. Lyden taber lidt dynamik, men hvis du fulgte rådet om at lave MP3-filerne i ordentlig kvalitet, er det ikke noget, man tænker over, når musikken spiller. Cd'erne kan stadig pynte i reolen. Men husk at støve dem af engang imellem."

2000: Om e-bøger: "I fremtiden vil man kunne klare sig med en eneste bog. Den vil til gengæld rumme et helt bibliotek af læsestof. Men nye medier fortrænger sjældent de gamle. Vi læser stadig aviser trods radioen, ligesom vi ser tv trods Internet. Så de digitale bøger bliver et supplement til de gammeldags papirudgivelser."

1995: Om TDC's forsøg på at indhegne internettet: "Det danske modstykke til Internet, Diatel, er som en sandkasse midt i ørkenen. Og taxameteret tikker løs i baggrunden. Ferievejret fra DMI takseres til 5 kr. i minuttet. Vil du læse en annonce i Den Blå Avis, ryger der straks 4 kr. af din konto. Det forekommer helt uforståeligt, at man skal betale for den slags."

Det skrev vi om i ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce