Bøger uden papir?

E-bogen får ikke succes herhjemme uden opbakning fra danske forlag.

Bøger uden papir?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år kom der gang i udgivelsen af mp3-bøger, som har den fordel, at man kan høre dem i bilen. Eller i bussen og toget, hvor man ikke behøver medbringe andre apparater, end dem man alligevel har på sig (mobiltelefon/ mp3-afspiller).

Men mp3-bøgerne er meget udsatte for piratkopiering, hvilket kan få de store forlag til at lægge formatet på is. Eller forfalde til kopispærringer, der skræmmer kunderne væk.

I USA er det også blevet populært at læse bøger fra en mobil sort-hvid skærm. Men selv om den "elektroniske blæk" er næsten lige så behagelig for øjnene som tryksværte, er der ingen tegn på, at dette fænomen vinder indpas herhjemme.

Enkelte nørder har anskaffet en amerikansk skærm ("Kindle"), men det er småt med dansk indhold. Meget afhænger derfor af forlagene - de danske vel at mærke.

Amazon og Sony kan få nok så mange gode ideer, men uden danske e-bøger bliver det ikke interessant for en større kreds. Så selv om de digitale bøger får masser af omtale, vil papiret overleve i bedste velgående. Og det gælder hele årtiet.

Bøger uden papir?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce