Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden indhold

Ny Alliance

Af Pia Kjærsgaard, MF (DF)

n Indrømmet - jeg var en af dem, der fulgte interesseret med, da Christoffer Guldbrandsens film om Ny Alliance rullede over skærmen tirsdag i sidste uge. Jeg ville bare lige se, om det nu virkelig var så galt, som jeg havde gået og forestillet mig i månederne, siden Naser Khaders parti begyndte at kollapse. Der måtte jo have været noget galt fra starten, ellers kunne et parti med sådan en massiv rygvind fra et samlet pressekorps, da ikke falde sammen - som en souffle, der blev hevet for tidligt ud af ovnen.

Men i Ny Alliances tilfælde, var der ikke tale om, at det gik for stærkt. Det var heller ikke et spørgsmål om en intern krig mellem to spindoktorer, eller at Se og Hør kom på tværs af Naser Khaders planer. Det er bare bortforklaringer.

Den grundlæggende forklaring på, at Ny Alliance blev en eklatant fiasko, var det helt basale problem, at partiet ikke havde noget indhold. Overhovedet.

I længden kan man ikke bygge et parti på »nok er nok«. Man må også have et konkret alternativ - og det havde hverken Naser Khader, Anders Samuelsen eller Gitte Seeberg.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce