Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Sygehus

Anbefalingerne fra sundhedsekspertpanelet (Erik Juhls udvalg) til regionen har skabt total forvirring og utryghed hos politikkere og borgere.

Kommunikation, formidling og borgerinddragelse har været så ubeskriveligt dårlig, som man overhovedet man kan forestille sig.

Kan vi mon risikere at miste arbejdspladser og vores sygehus på længere sigt? Først nedlægger man den selvstændige administration på Svendborg Sygehus, som blev lagt under OUH, og nu handler det om at fjerne Svendborg Sygehus? akutfunktion, ellers får regionen ingen penge til at bygge et nyt supermoderne, stort universitetshospital syd for Odense.

Jeg mener, at der skal findes lige så gode alternativer til vores fælles akutmodtagelse i Svendborg, inden den bliver dømt til at dø.

Og det har vi ikke nu, men får vi det, og hvor meget vil det koste? Kan det betale sig?

Det er muligt, at den nye motorvej fra Svendborg til Odense samt placeringen af et nyt hospital syd for Odense vil gøre afstanden fra Svendborg til Odense meget kortere.

Men hvad med de små skader? Skal der oprettes skadeklinikker i Svendborg og på Langeland? Og hvem skal bemande dem? Eller skal vi allesammen til Odense med småskader og vente flere timer til vi bliver undersøgt og behandlet. Er der kvalitet eller god borgerservice i det? Og hvad med langelænderne, når de bliver ramte af akut og alvorligt livstruende tilfælde. Skal de bare få lov til at dø? Eller skal der oprettes en speciel og fast flyambulance til dem? Hvor mange millioner skal det koste, og er der beredskab til det hele døgnet rundt, så de også kan komme til Odense i ordentlig tid, når menneskeliv skal reddes. Der er mange uafklarede spørgsmål og situationer, som ikke er besvaret endnu fra professor Juhl og company?

Vi skal tænke os godt om, førend vi beslutter at nedlægge akutfunktionen på Svendborg Sygehus.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce