Vi frivillige er klar til at give folk en på opleveren


Vi frivillige er klar til at give folk en på opleveren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langelandsfestivalen

Så må vi læsere af Fyns Amts Avis igen lægge øjne til endnu et negativt indlæg omkring Langelandsfestivalen.

Jeg er enig med Erik Haaest så langt, at selvfølgelig skal enhver have sit, og det er jeg også sikker på, at de vil få. M.h.t. tilskuddet fra Langelands Kommune vil det først blive udbetalt, efter at festivalen har fundet sted. Langelænderne er nu ikke helt så dumme, som han antyder.

Jeg har ingen krystalkugle, men jeg tager gerne væddemålet op omkring afholdelse i 2009. Meddel blot indsatsen. I stedet for disse sure maveopstød - der hører hjemme på Ekstra Bladets bagside under rubrikken »gamle sure mænd« - synes jeg, at man især på Langelands vegne skal glæde sig over, at øen igen næste år vil opleve en omsætning i festivalperioden, der stort set svarer til omsætningen resten af året.

Jeg bruger en del af min ferie på Langelandsfestivalen som frivillig, og jeg glæder mig til at være med til at give øen et tiltrængt økonomisk tilskud. Jeg gør det gerne, for ud over oplevelsen får man et kæmpe netværk af venner overalt i landet, som man uden en festival ikke ville have.

Reklame: Jeg vil gerne opfordre til, at der vil melde sig rigtig mange hjælpere til næste års festival, så I også vil opleve denne dejlige stemning. Se hvordan på llf.dk under rubrikken frivillige. Når man møder op på pladsen, så kommer den ene københavner, langelænder eller århusianer efter den anden med et stort smil, giver én et knus, byder hinanden velkommen, og det er rigtigt dejligt. Vi er klar til at give folk en på opleveren. Denne positive holdning kunne man godt savne fra udenforstående og ikke-forstående lægmænd, der blot holder liv i den danske mentalitet, at man er negativ, til det modsatte er bevist. Husk også, at samtidig med at der er kolde kontanter for øens befolkning i en festival, så kan man også nyde både musikken og ikke mindst stemningen af Danmarks største havefest. En ren win-win-situation!! ..og alle er glade. På gensyn til en forhåbentlig overskudsgivende Langelandsfestival 2009.

Vi frivillige er klar til at give folk en på opleveren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce