Valgkamp. Venstre befinder sig i en osteklokke


Valgkamp. Venstre befinder sig i en osteklokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, folketings-og kommunalbestyrelsesmedlem (DF), Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Billede
Debat FAA. 

Finn Olsen (Svendborg lokalliste) udtaler i en udmærket artikel her i FAA, at årsagen til at Venstre og Dansk Folkeparti har konflikter i læserbreve, skyldes en magtkamp om at profilere sig til valget. Venstre ved Ulla Larsen har i hvert til fælde travlt og fortsætter her i FAA med, at profilere sig ved endnu engang at forsvare Venstres politik.

Det kan jeg i og for sig godt forstå, idet Venstre har rigtigt meget, som de skal forsvare her op til valget.

Svendborg Kommune har store økonomiske udfordringer. Venstre har ikke udvist den store vilje til at få rettet op på det. Kommunen er blandt de få kommuner i landet, som har størst skattetryk. Ydermere er Svendborg kommune blandt de kommuner, der skylder mest til staten. Hvorfor?

Fordi man ganske enkelt prioriterer forkert og fører dårligt købmandskab.

DF vil føre økonomisk ansvarlig politik - derfor har vi igennem hele valgperioden peget på områder, hvor kommunen ifølge nøgletal bruger langt flere penge end andre kommuner.

Der har Venstre haft mulighed for at tage ansvar!

Hvis kernevelfærden skal opretholdes, kræver det markante ændringer. Flere skal fra passiv forsørgelse, velfærdsmigranter skal sendes hjem, hvilket kommunen ved ny lov har fået mulighed for, flygtninge skal ikke have flere ydelser/penge end lovgivningen siger, vi skal tiltrække flere virksomheder for at få større skattegrundlag og så skal der føres bedre købmandskab.

Kommunen bliver kun fattigere ved at købe altid dyrt og sælge alting billigt.

Venstre, ved Ulla Larsen, skamroser sit eget parti, som et parti der er god til at samarbejde. Det fortæller, hvilken osteklokke Ulla Larsen befinder sig i - hun har fortrængt, at K-5 opstod netop fordi Venstre udelukkende samarbejdede med sig selv.

DF vil ikke spare på varme hænder til ældre på bekostning af goder til velfærdsmigranter og sociale ydelser i årevis til indvandrerkvinder, som går hjemme ved kødgryderne.

Et problem, som beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i dagens FAA ligeledes påpeger, hvor han indrømmer kommunernes fejlslagne integrationsprojekter.

Valgkamp. Venstre befinder sig i en osteklokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce