Tak til Danmarks radio


Tak til Danmarks radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks Radio

Jeg vil hermed gerne sige tak og godt nytår til Danmarks radio (DR1) for deres udsendelse »Året der gik« mandag den 29. december. Her viste man med tydelighed, at man lever op til benævnelsen, som DDR1, d.v.s. Danmarks røde Radio.

Man havde indkaldt to populistiske partiformænd, Villy Søvndal fra Socialistisk Folkeparti og Margrethe Vestager fra Det radikale Venstre som begge fik megen positiv sendetid i to omgange. En formand for Socialistisk Folkeparti, der skifter holdning fra dag til dag for at kapre stemmer. Dette gælder både sager om asylansøgere og EU (Holger og konen siger nej til unionen), skattelettelser til de højstlønnede og flere andre ting. Vi mangler dog stadig hans store demonstration med 100.000 deltagere, hvornår bliver den afholdt?

En formand for Det radikale Venstre, der som sædvanlig for partiet ikke ved, hvad man vil. Eller som man siger, at såfremt de radikale bliver inviteret til tag selv bord, så dør de af sult. Jeg kan dog forstå hendes holdning, i betragtning af at partiet kæmper mod spærregrænsen på to procent. Som sædvanlig i DDR1 bruger man tid på at latterliggøre Dansk Folkeparti. Man fortæller at to af partiets mærkesager er flygtninge og at euroen er forældet og ikke kan bruges mere. En tvivlsom dom ved en EF-domstol og en meningsmåling, der viser, at der er et lille flertal for at indføre EU-træpenge i Danmark er begrundelsen. DDR1 kan så fortælle, at Dansk Folkepartis nye mærkesager er bevarelsen af Jellinge-stenene, og modstand mod at Den lille havfrue skal til det kommunistiske Kina i et halvt år. Men en tak og godt nytår til den tvungne licensbetalte DDR1 for at de viser sit sande ansigt.

Tak til Danmarks radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce