Tak for vellykket skulderoperation


Tak for vellykket skulderoperation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælpsomhed

Til regionsrådsformand Bent Hansen, Regionshospitalet i Horsens, ledende overlæge Gerhard Teichert, overlæge Niels Clausen, Orthopædkir. Amb., Røntgenafdelingen, og ikke mindst sygeplejerske Stine Mørkbak og resten af personalet på afdeling 5P.

Vi, Johannes Fog-Petersen og forældre Stella og Niels Fog-Petersen, vil gerne takke for den formidable behandling vi har modtaget på Regionshospital Horsens, i forbindelse med skulderoperation på Johannes.

Da vi er bosat i Region Syddannamrk, var det et helt tilfælde (kæmpe fodarbejde) at Johannes kom i behandling på Regionshospital Horsens.

På en skiferie i Canazei i Italien blev den venstre skulder voldsomt beskadiget og Johannes sendt hjem med en besked fra hospitalet i Brixen at han burde opereres, især på grund af hans unge alder, 27 år.

I Svendborg ville man intet gøre, bare lade ham gå med skaden, og denne kunne så gro sammen med en kosmetisk skade for livet til følge.

Jeg, hans mor kunne ikke forlige mig med denne besked og prøvede at få en second opinion gennem Regionsrådet i Region Syddanmark, hvor beskeden var nedslående.

Det havde vi overhovedet ikke krav på, men vi kunne jo bare finde et andet hospital i regionen (frit valg suspenderet p.t.).

Ved et tilfælde fandt jeg frem til ledende overlæge i Horsens, Gerhard Teichert. Han ville gerne se på skulderen, og Johannes blev meget hurtigt opereret af overlæge Niels Clausen.

Vi kom til undersøgelse mandag den 2. februar, og operationen fandt sted torsdag den 5. februar.

Det var en helt fantastisk oplevelse at komme på Regionshospitalet i Horsens, hvor alle vidste hvad der foregik, fra den ene afdeling til den anden, i løbet af ganske få minutter.

Gode forklaringer, et dejligt personale hele vejen rundt, og en meget fin behandling af den medfølgende mor.

Mange tak!

Tak for vellykket skulderoperation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce