Tak for støtten


Tak for støtten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gaza

I denne søde juletid, hvor danskerne i hobetal lader sig indlægge for overspisning, kan jeg glæde mig over, at jeg kort før jul indbetalte 1270 kroner til indsamlingen til de sultende familier i Gaza-striben.

Pengene var samlet ind her i Svendborg, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har givet et bidrag.

Jeg vil opfordre andre interesserede til at kigge på Dansk-Palæstinensisk Venskabsforenings hjemmeside og benytte det kontonummer for indsamlingen, der er at finde der. For det er ikke nemt at leve i Gaza. Det er så at sige verdens største fængsel på grund af israelernes blokade, og det er det israelske flyvevåbens legeplads. De bomber angiveligt for at stoppe visse palæstinensiske gruppers raketangreb ind i Israel. Det skal nok hjælpe. Den israelske hær og deres nikkedukker i regeringen har åbenbart ikke lært noget som helst af fiaskoen i Libanon. Hvis vi skal nære håbet om fred og holdbare løsninger i området, må vi hæve niveauet op over skolegårdsretorikken (»Det var ham, der slog først!«).

Fra dansk side kan vi gøre en indsats for at EU holder op med at holde hånden over det forbryderiske israelske styre. Det er ganske enkelt fantastisk hyklerisk at fastholde Israel som særligt begunstiget handelspartner, når Israel dagligt overtræder ikke bare menneskerettighederne, men international lov og FN?s resolutioner. Men hos os er det jo desværre også nikkedukkerne, der sidder ved magten.

Tak for støtten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce