Ta? jer sammen Danmark!


Ta? jer sammen Danmark!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Menneskerettigheder

Jeg er en pige på 13 år, og jeg synes, det er for dårligt, at man ikke har holdt de menneskerettigheder, man har lavet her i Danmark.

Hende pigen, som er blevet mishandlet af sine forældre, hun er kommet væk fra dem, men at hendes lillebror ikke også blev fjernet med det samme, er for dårligt. De ville jo helt sikkert gøre lidt det samme ved ham, som de gjorde ved pigen. Det kan godt være, at de der forældre siger, hun var psykisk syg - men det tror jeg ikke på. De ville jo bare have en total dårlig undskyldning for ikke at få så lang tid i fængslet. Jeg tror, det var forældrene selv, der var lidt dumme i deres hoveder, siden de gør sådan noget.

Selv om et barn var sygt, eller hvad hun nu var, har de ingen ret til at behandle hende sådan, og true hende på livet, hvis hun sagde det til nogen. De skulle selv prøve, hvordan det er. Bare det at de sætter pigen udenfor i frostvejr med ikke særlig meget tøj på og ordne ukrudt, det er da for idiotisk at gøre. De der forældre var da også pædagog og skolelærer eller noget, det skal de slet ikke have lov til at være.

At de så kun får fem måneder i fængsel, er det værste møg, man kan gøre. Enten skal de selv prøve det, som pigen har været udsat for, ellers skal de mindst ha? fem år, vil jeg sige, for hvad tror I ikke, de vil gøre, når de kommer ud?

Dér i retten har de heller ikke holdt alle de menneskerettigheder, vi har her i Danmark. Derfor synes, jeg Danmark skal til at tage sig sammen. For det første holder de ikke reglerne, og for det andet gør man ikke noget ved tingene, og det er for dårligt. I et andet land har en dansk dame lige fået 15 års fængsel for at smugle mange tusind hovedpinepiller ud af landet. Det er jo næsten ikke noget - og så de to forældre får kun fem måneder - det er sgu da latterligt. De har jo mishandlet et barn, mand - kan I ikke se det?!

Ta? jer sammen Danmark!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce