Sygehusreform - en ny fadæse


Sygehusreform - en ny fadæse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehusstruktur

Man kunne håbe, at den borgerlige regering ville styre sin reformiver efter fiaskoerne med politi- domstol- og ikke mindst kommunalreformen, hvor man i forhold til sidstnævnte, dengang den skulle »sælges«, lovede besparelser, effektivitet, og at de større kommuner effektivt kunne varetage nye ansvarsområder. Virkeligheden blev det modsatte, næsten to tusinde nyansættelser på landsplan ? først og fremmest administrative jobs, samt besparelser og afskedigelser ikke mindst mht. plejen indenfor ældre- og handicapområdet.

Sygehusreformen er forudbestemt som en endnu større fadæse: Fra Nordlangeland og mange andre steder vil der blive alt for langt til det påtænkte sygehus i Odense. Snakken om læge- ambulancer og helikoptere er vist udelukkende tiltænkt de naive og teknologibegejstrede. Inden blækket er tørt på en aftale vil alle løfter formodentligt være glemt.

Hvor dybt de borgerliges tanker om miljø stikker illustreres også tydeligt af planerne. Tusindvis af ansatte vil få langt på arbejde og dermed foruden dagligt at spilde deres tid også udlede en masse CO2.

De langtfra kommende pårørendes besøg vil blive besværliggjort i voldsom grad: De arbejdende vil ikke kunne nå frem i besøgstiden, og »fattigfolk«, der er nødt til at benytte den tilfældigt kørende offentlige trafik, vil desuden ikke have råd til at se deres kære dagligt.

Sygehusreform - en ny fadæse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce