Stop lige en gang!


Stop lige en gang!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Sygehus

Af Medhat Khattab, speciallæge (I), Svendborg

n Med stor glæde har jeg læst, at man planlægger at gennemføre en investering på 35 millioner til et fælles akuthus på Svendborg Sygehus. Det, som undrer mig er, at man fortsat skændes om, hvorvidt akutfunktion overhovedet har en fremtid på Svendborg Sygehus. Det er ingen hemmelighed, at der er uenighed mellem den højeste centrale administration (regeringen) og Syddanmarks regionsrådspolitikkere om dette.

Regeringen ønsker som bekendt at nedlægge akutfunktionen ved Svendborg Sygehus i fremtiden efter anbefaling fra ekspertgruppen - mens regionsrådet vil bevare den.

Man er tilbøjelig til at tro, at regionsrådet afgør situationen, men de får jo penge fra regeringen. Og det er et godt spørgsmål ? hvem der reelt i sidste ende bestemmer.

Jeg kan frygte, at man spilder 35 millioner af borgernes skattekroner til et akuthus, som i værste fald ikke har en fremtid. Er det klogt? Jeg glemmer aldrig de millioner af kroner, som blev spildt på Faaborg Sygehus (intensiv afdeling) og som blev nedlagt, faktisk førend den for alvor og kom i gang. Det skete på trods af løfter fra politikkere fra det gamle Fyns Amt om at Faaborg Sygehus og intensiv afdelingen skulle bevares.

Jeg håber, at regionsrådspolitikkerne vil forhandle beslutningen sammen med regeringen, inden man investerer borgernes penge i noget, som bliver dødsdømt efter få år. Alternativt at det oplagt at begynde at investere og modernisere andre steder på Svendborg Sygehus end i et akuthus, indtil man bliver enig om en løsning.

Stop lige en gang!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce