Stakkels jøder og palæstinensere


Stakkels jøder og palæstinensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Menneskeretigheds- krænkelser

Holocaust er betegnelsen på nazisternes forfølgelse af jøderne og udryddelsen af 6 millioner jøder i koncentrationslejrene under 2. verdenskrig ? dette er et af de sorteste kapitler i historien, i sandhed en forbrydelse mod menneskeheden!

Men, men: man går altså galt i byen, hvis man, i sympati med det jødiske folks lidelser, synes at man er nødt til at bakke op om staten Israel i enhver situation og støtte israelere, uanset hvilke alvorlige forbrydelser de faktisk begår.

Hvis Israel ønsker at indtage en plads som en civiliseret demokratisk nation imellem andre civiliserede nationer, må de sandt for dyden opføre sig derefter!

Jeg tillader mig endda at sætte sagen lidt på spidsen: Den bedste måde at mindes de jødiske ofre for Holocaust på er efter min mening at imødegå og fordømme massakrer på uskyldige civile overalt i verden, selv i de tilfælde hvor det er Israels regering og militær der udfører massakrerne!

En sådan fordømmelse af Israels regering har intet med antisemitisme at gøre (dvs. at man forfølger jøder ene og alene fordi de er jøder).

Nej, denne fordømmelse er blot udtryk for almindelig menneskelig anstændighed. Ifølge FN´s menneskerettighedskonvention er en muslimsk palæstinensers liv nemlig nøjagtig ligeså dyrebart og uerstatteligt som et jødisk eller kristent menneskes liv, skulle jeg hilse at sige.

Stakkels jøder og palæstinensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce