Socialdemo- kratiske vidt- løftigheder


Socialdemo- kratiske vidt- løftigheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborgsundbroen

Af et indlæg den 16/2 fremgår det, at N.C. Nielsen (NCN), medlem af folketinget (S) glæder sig til at bide skeer med den nye sydfynske trafikmafia. Blandt andre emner nævner NCN Svendborgsundbroen. Der er trængsel, og værre bliver det når motorvejen er ført helt frem til broen. Nu foreslår NCN, at cykel og gangstierne på broen inddrages til kørebane, så der etableres et tredje spor for biltrafikken.

Men var det ikke det, E. Dagø foreslog for snart fire måneder siden?

Den lette trafik skulle henvises til nyetablerede stier, monteret på siderne af de eksisterende bro elementer.

Og siden er der ikke en sjæl, der har interesseret sig for forslaget.

Men gamle pyntefjer kan vel altid bruges i en karnevals tid, også selv om de er lånte og stammer fra den 25. oktober 2008.

NCN forestiller sig også den mulighed, at disse nyetablerede stier for den lette trafik kan etableres under broen.

Jo tak, hvor meget af gennemsejlingshøjden har NCN tænkt sig at ofre på dette projekt. Det synes mig at være noget af et molbo-projekt først at bygge højbro, og så siden spærre gennemsejlingen med uigennemtænkte konstruktioner.

Men for at gøre karnevalsfarcen endnu mere grotesk foreslår NCN, at der bygges en ny cykel og gangbro over sundet. Hvor skal den bygges? Skal det være en lavbro, der spærrer for sejladsen, eller skal det være en højbro, og i givet fald med hvilken frihøjde for den gennemsejlende trafik?

Her er i sandhed nogle gevaldige nødder at knække for de lokale socialdemokrater, med mindre NCN ved det første møde med den nye sydfynske trafikmafia vil lade sig skyde direkte i sænk.

Socialdemo- kratiske vidt- løftigheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce