Skudt over målet


Skudt over målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asylcenter-børn

I tirsdagsudgaven 16. oktober er der et stort opsat indlæg fra hr. Medhat Khattab, medlem af Ny Alliance.

Langt hen i artiklen er vi sikkert mange, der er enige i de fremsatte synspunkter vedrørende tvangsfjernelse af det, M.H. kalder asylbørn. De er vel ikke specielle deri, at de bor i et asyl, stillet til rådighed for dem og deres forældre, så længe det er umuligt for dem at vende tilbage til deres respektive hjemlande. Det er børn, der på grund af en ulykkelig krigstilstand har været nødt til, og haft mulighed for, at rejse hertil. Af forskellige årsager har forældrene valgt at forblive i centrene i stedet for at tage imod forskellige tilbud om hjælp til hjemrejse.

Jeg vil ikke gøre mig klog på, om deres vægring er velbegrundet eller ej, det har Danmark etableret specialister til at afgøre, men at hr. Medhat Khattab nu som privatperson eller som medlem af Ny Alliance har valgt at politianmelde en politiker for at have fremsat et politisk forslag, er utilstedeligt.

Vi har her i landet fuld ret til under ansvar, at lufte vores synspunkter, som privatperson eller i forbindelse med et politisk hverv. Den ret har hr. M.H. også, men han må så forvente, at mennesker med en anden mening eller holdning går imod de fremsatte synspunkter. At gribe til at politianmelde andre for deres meninger og holdninger synes at være at skyde over målet.

Det bliver ret spændende at følge hr. M. H. frem til det kommende valg. Jeg antager, at han gerne ser sig selv i Folketinget som medlem af Ny Alliance.

I erindring om hans tidligere fremsatte synspunkter, bl. a. her i avisen, må jeg formode, at han selv er klar til at modtage eventuelle politianmeldelser for disse, hvis ellers han får lov til at fremsætte dem i Folketinget. Personligt vil jeg nu ikke medvirke til denne mulighed.

Skudt over målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce