Skattelettelser på vej


Skattelettelser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finanser

DET FINANSIELLE barometer i Danmark står på storm. Det kan næsten være ubærligt at åbne en avis eller tænde for radio eller tv, for hver dag er der historier om nye finansielle problemer. Det er rigtigt, at vi har store udfordringer foran os og beklageligvis vil ledigheden begynde at stige igen efter at have været på et rekordlavt niveau, men vi skal passe på, at vi trods alt ikke får tegnet billedet alt for sort. Ikke alt er dårlige nyheder for forbrugerne, og der er rent faktisk flere penge på vej til danske lønmodtagere og borger.

Regeringen har nemlig besluttet at sætte mere gang i dansk økonomi. Vi vil give udviklingen et puf i den rigtige retning. Derfor bliver den økonomiske livrem spændt et par huller ud næste år. Det vil ske med en kombination af mere luft i de offentlige budgetter til blandt andet nybyggeri og renovering samt mere luft i de private budgetter gennem lavere skat.

Faktisk er der ca. 9 mia. kr. på vej ekstra til skatteyderne. Vi skruer nemlig op for både personfradrag og beskæftigelsesfradrag og samtidig bliver grænsen for mellemskat sat markant i vejret. Det betyder, at uanset om du er i arbejde eller er pensionist, så vil skatten tynge en lille smule mindre næste år.

I regeringen mener vi, at det er vigtigt, at danskerne får lov til at beholde flere af de penge, som de selv tjener. Ved at sætte skatten på arbejde ned, sikrer vi også, at det endnu bedre kan betale sig at gøre en større indsats.

Sammen med skattelettelserne kan de fleste danskere se frem til ganske pæne lønstigninger, samtidig med at toppen er taget af prisstigningerne. F.eks. er benzin og dieselpriserne kommet ned fra deres rekordhøje niveau. Det betyder, at pengene strækker længere.

Så selv om det finansielle barometer peger i retning af storm, så er danskerne godt rustet økonomisk til at stå i mod. Regeringen vil følge udviklingen nøje, og hvis det bliver nødvendigt, så er vi parat til at tage endnu flere initiativer i brug for at støtte vores fælles økonomi.

Skattelettelser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce