Skattekommisionens luftkasteller


Skattekommisionens luftkasteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattereform 1

Det er godt gået af den tidligere eks-socialdemokratiske skatteminister Hr. Carsten Koch, der er velvidende om at et skattestop er gældende indtil at parterne i forliget har ophævet det, og det kan selvsagt ikke ophæves af kommisionen. Efter kommisionens fremlæggelse på en pressekonference har Hr. Carsten Koch nu meldt ud at over 200.000 boligejere vil blive ramt i skattereformen uden dokumentation, idet det er et skøn. Hr. Carsten Koch siger nu, at de boligejere får brug for hjælp i skattereformen af staten.

Set i bagklogskabens lys, må Hr. Carsten Koch nødvendigvis erkende, at kommisionens arbejde i et helt år er noget juks, der hviler på bristede forudsætninger.

Kravet er 25.000 flere i arbejde ifølge skattekommisionens arbejde i et helt år.

Skattekommisionens skattereform er ligesom både forældet og ikke aktuel i dagens Danmark, hvor arbejdspladser nedlægges, konkurser og tvangsauktioner breder sig som ringe i vandet. De rige som Hr. Carsten Koch vil gøre rigere med reformen ryger også i svinget. Der er en del at dem, der allerede er gået konkurs pgr. af spekulation i aktier. Er det dem, at Hr. Carsten Koch mener, den ganske almindelige hårdtarbejdende dansker skal tage ansvar for at hjælpe op af dyndet med skattereformen?

Hr. Carsten Koch har meldt ud i pressen, at kommisionens arbejde er afsluttet, hvilket er udmærket, - flere luftkasteller fra den kant vil ikke være til at bære.

Skattekommisionens luftkasteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce