Skat med glæde


Skat med glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattereform

I øjeblikket tales der meget om skattelettelser og skattereformer. Venstre og de konservative vil sænke skatten. Ja, de vil rent faktisk skattelette os ud af den dystre finanskrise som verden er i lige nu.

Smag lige engang på Anders Foghs opfundet ord »Skattelettelse«.

Skat er åbenbart blevet en byrde som borgerne i Danmark bærer på ? og som Anders Fogh kan lette os fra. Hvem vil da ikke gerne lettes fra en byrde? Manipulation.

Venstre og de Konservative har gjort skat farlig og til noget vi ikke bryder os om. Til skræmmebilleder som, at vi er det land i verden de betaler den højeste skat glemmes der også bare historien om, at vi også er dem som har det bedst og er de lykkeligste.

Skat er det vi betaler til staten, som så forvalter pengene ? til gavn for alle. Der bygges sygehuse, skoler, børnehaver, veje, broer, plejehjem og andet godt til danskerne. Skat er et middel der sørger for, at alle kan få en uddannelse, at vi alle bliver behandlet på sygehuse, hvis vi bliver syge og at vi alle kan komme på plejehjem, når vi engang bliver gamle. I Danmark betaler vi skat efter evne. De stærkeste hjælper de svageste. En dejlig solidarisk følelse ? ægte danskhed.

Jeg betaler min skat med glæde. Skat har altid været der for mig. Skat tog engang godt hånd om mig, da jeg blev syg og skulle på sygehuset. Skat gav mig min første skoledag, ja faktisk hele min uddannelse. Skat har også hjulpet hele min familie og alle mine venner. Skat er der altid når man har brug for det. Så her min store kærlighedserklæring. Jeg elsker dig, skat.

Vi vælger selv de politikere der varetager vores interesser. Venstre og Konservative vil sænke skatten, dermed også sænke kvaliteten i samfundet på det, som er til glæde for alle.

Skat med glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce