Same procedure as every year...


Same procedure as every year...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagø og Lundstrøm

Af Thomas Lynge Madsen, Vilhelmskildevej 3, Svendborg

n »Uvidenhed!« står der som overskrift på Fyns Amts Avis? netavis. Jeg klikker på det? »Af Erik Dagø«. Mine tanker henledes straks på tidligere indlæg fra hr. Dagø. Ikke så meget indholdet, nærmere stemningen, tonen? attituden.

Jeg læser det og mine tanker henledes på Lauri Wylies´ berømte teaterklassiker »Dinner for one« med Miss Sophies lige så berømte sætning: »Same procedure as every year«.

For det er samme procedure hr. Dagø m.fl. udøver uge efter uge, år efter år. Jeg har gennem årene konstateret at mennesker som for eksempel hr. Dagø og især hr. P. Lundstrøm er yderst velformulerede. Til tider skingre, men velformulerede.

Hvis velformulering er lig med begavede mennesker må det da være muligt at disse to mennesker kan finde positive ting her i tilværelsen.

Er det ikke muligt at bidrage til en positiv samfundsdebat og se lidt lyst på tilværelsen?

I læserbrevet af den 11. december skriver hr. Dagø:

»?Hele mit liv har jeg arbejdet på den gode og positive side af samfundet, og det bliver jeg ved med?«

Jamen, kære hr. Dagø, det hænger jo slet ikke sammen med indholdet af alle dine læserbreve. Stort set hvert eneste indlæg er det ene opkast efter det andet. Det gør mig bekymret, for hvordan mon din hals har det efter alle de år med ætsninger?

Skylle med vand eller besøg på hospitalet er sikkert ikke løsningen for dig. Vandet har alle andre end dig sikkert forurenet og på hospitalet vil de sikkert bare fejloperere dig eller noget andet grumt vil ske. Sikkert er det, at du med garanti har en negativ kommentar.

Kære hr. Dagø, hvor gemmer du positivismen?

I min optik virker det som om både hr. Dagø og hr. P. Lundstrøm lever i en verden der udelukkende er sort eller hvid. Hvor bliver gråtonerne af? Farverne?

Jeg synes det er rigtig ærgerligt, for verden er selvfølgelig fuld af nuancer. Det er den unuancerede verdenstegning der skaber en masse ondt og skidt.

I en tidligere debat inviterede jeg hr. P. Lundstrøm ud i folkeskolen for at lære lidt om skolen anno 2008. Han har dog hverken meldt til eller fra. Min fejl lå måske i at jeg ikke havde sat »Svar udbedes« på invitationen.

Jeg vil selvfølgelig også gerne hjælpe hr. Dagø i udviklingen af sin nuancering og tilbyder derfor samme mulighed. Om ikke hr. Dagø lærer noget, er jeg sikker på at eleverne får udvidet deres verdenstegning.

Same procedure as every year...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce