Såkaldte eksperter


Såkaldte eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fionia Bank

Hvor er det rart i gårsdagens avis at kunne læse indlæg fra velestimerede akademikere, der udtaler sig fra deres elfenbenstårne om Fionia Bank og aktionærmøderne.

De har tilsyneladende fra deres museale og gymnasiale bastioner en dyb indsigt i erhvervslivet og i, hvordan det fungerer.

Trist nok med Fionia Bank. Men her er nu én udgift, som ligger fast, hvad enten du fester eller aflyser: De pågældende kunstnere, der er engagerede for længe siden, skal have deres honorarer uanset hvad.

Personale og kunder behøver en ordentlig information. De sidste har nok behov for at høre om tingenes rette sammenhæng. Den får de i hvert fald ikke fra pressen, hverken den trykte eller æterbårne.

Fra nogle og tyve års erfaring fra verdens største udbyder af en bestemt medicinsk behandling af alvorlig sygdom i samarbejde med de lægelige eksperter, har jeg erfaret, at omsorg for patienter/behandlere og oplysninger om både op - og nedgangstider, viser åbenhed sig som en betydningsfuld faktor. Og det har altid kunnet betale sig at »ofre« penge på begge grupper i form af et godt måltid og eller lidt underholdning. Fra lægeside har beklagelserne været små.

Derimod er det typisk for de humanistiske akademikere at beklage sig. De lever i deres 68?er verden.

Såkaldte eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce