Rødt chok fra SF


Rødt chok fra SF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialisme

Socialismen er mulig, skriver SF på sin hjemmeside. Danskerne kan forberede sig på rødt chok, hvis Villy Søvndal og SF får magt, som man har agt.

Villy Søvndal har slået knuder på sig selv for, med et smil på overfladen, at bilde befolkningen ind, at sige man vil være midtersøgende, men i praksis så er det den gamle, forældede og fallerede socialisme, man arbejder efter og vil gennemføre.

Skattestigningerne venter til danskerne, hvis man stemmer SF. Danmark ligger i forvejen blandt de lande i verden med de højeste skatter, men står det til SF og Villy Søvndal, så skal de være endnu højere.

VK-regeringen har gennemført skattestoppet og vil fortsætte det efter den kommende skattereform. Det ligger klippefast.

Når vi i salen debatterer skattestoppet med SF, så står det klart, at SF vil have skattestoppet fjernet, da det står i vejen for, at de kan hæve skatterne og beskatningen af danskerne.

Hvis SF får held med sammen med S at hæve skatterne yderligere, så vil det direkte medføre yderlige fyringer og tab af arbejdspladser. Nye SF-skatter vil skade konkurrenceevnen, eksporten vil falde og i sidste ende vil det føre til velfærdstab. Udvalgte sektorer skal nationaliseres, hvis SF bestemmer fremgår af deres hjemmeside.

Det er rendyrket socialisme og læner sig stærkt op af gammel kommunistisk ideologi. Alt er ved det gamle i SF når det kommer til stykket. Også udlændingepolitikken skal føres tilbage til den slappe linje fra SR-regeringens tid.

Rødt chok fra SF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce