Radikale må sluge nogle kameler


Radikale må sluge nogle kameler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammenhold

Marianne Jelved ærgrer sig over, at de radikale og den øvrige opposition endnu ikke har fået skovlen under Anders Fogh Rasmussen. Sådan er det nu engang, at de mere kloge narrer de mindre kloge, sådan er det også i politik.

De radikale kunne lære noget af SF?s leder Villy Søvndal, som har formået at flytte SF, i direkte konkurrence om midtervælgerne, som i sandhed har givet bonus.

Hvis oppositionen skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme til regeringsmagten, så må de radikale sluge nogle kameler i samarbejde med S og SF, i et fælles projekt om økonomisk ansvarlighed og nødvendige reformer.

Hvis Margrethe Vestager ikke forstår budskabet, skal hun ikke gøre sig nogle illusioner om at komme til regeringsmagten. Som forhenværende statsminister Poul Schlüter har sagt det engang »idelogier er noget bras«.

Det indså Fogh i 2001, derfor sidder han nu på ottende år, fordi regeringen kan samarbejde med Dansk Folkeparti. Hvornår finder oppositionen ud af, at de ikke magter at blive enige om et nyt alternativ til regeringen?

Hvis de radikale vil stå sammen med den øvrige opposition, kan der meget vel åbnes op for et regeringsskifte.

Men det kræver klogskab for hele oppositionen.

Radikale må sluge nogle kameler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce