Posten kommer ud


Posten kommer ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygedagpenge

På baggrund af et telegram fra Ritzau skrev Fyns Amts Avis den 29. januar om, at der nu var lovgivning på vej, der skal forhindre, at borgere automatisk mister deres sygedagpenge, fordi de ikke har modtaget et afsendt brev. Altså de tilfælde, hvor brevet skulle være forsvundet i posten.

Af dette telegram kunne man komme til at tro, at den slags sker tit. Vi er kede af, hvis vi er skyld i, at breve ikke kommer frem. Heldigvis sker det meget sjældent, og lad mig give nogle tal der understøtter dette.

I 2008 nåede 93,7 pct. af alle a-breve kom rettidigt til rette modtager. Det er ikke alene bedre end i 2007, det er også over det krav, myndighederne stiller til Post Danmark ? her er kravet at mindst 93 pct. af posten skal være fremme til tiden.

Men et andet tal er nok så relevant i denne forbindelse: Samlet set er hele 99,2 pct. af brevene ude hos rette modtager med højst én dags forsinkelse. Det er nu efter enhver målestok ikke så ringe endda, og heldigvis er der næppe tabt mange sygedagpenge af den grund.

Posten kommer ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce