Opbakning til DCU


Opbakning til DCU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores p.t. nationale samlingspunkt, "kyllingen" Michael Rasmussen, lever ikke op til DCU's interne etiske regelsæt, kan derfor, på trods af sine foreløbigt imponerende Tour de France resultater, ikke komme i betragtning til det Danske Landshold, og er derfor udelukket fra at kunne deltage i det kommende VM og OL i cykling. - Doping eller ikke doping, thats the question.

Jeg synes personligt, at doping er forkasteligt, men min holdning skyldes ikke så meget hensynet til sportsudøverne eller deres sport, men mere, at sportsfolkene er forbilleder for en masse unge mennesker verden over, og det er for dumt, hvis dopingfænomenet skubber yderligere til den omsiggribende tendens til, at almindeligt raske mennesker fylder sig med unødvendig, og i mange tilfælde sikkert også skadelig, medicin. Hvis dette uvæsen, i endnu højere grad end i dag, bliver almindelig praksis, kan vi være sikre på at få et samfund på stoffer; kun til glæde for medicinalindustrien.

Om Michael Rasmussen er dopet eller ej, ved jeg intet om, men jeg har umiddelbart større tiltro til DCU's bestyrelses integritet end til Michael Rasmussens, og jeg går derfor imod et eventuelt offentlige hylekor og bakker op om DCU's beslutning.

Opbakning til DCU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce