Omvendt problem


Omvendt problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvandrere

Mai Britt Schultz, formand for De radikale Svendborg-Langeland, beskyldte for nylig i vor avis Pia Kjærsgaard for at grave grøfter mellem muslimer og danskere.

Jeg spørger mig selv, kan dette kvindemenneske da ikke se, at det er en lige omvendt problemstilling? Men det er jo, hvad man kan forvente fra den kant. Jeg er så gammel, at jeg husker partiets logrende holdning over for besættelsesmagten under sidste krig. De radikale har aldrig vist ægte fædrelandssind, har ikke villet kæmpe for vort land.

Gennem en årrække har en ny besættelse af Danmark været i gang - langsomt, snigende; og flere har ligesom MBS ladet sig bluffe af indvandrernes forklaringer om forfølgelse og tortur i hjemlandet. Hvem husker ikke Anker Jørgensen, der med tårer i øjnene lovede flere tusinde palæstinensere ophold her. En stor gruppe af dem havde besat kirken på Blågårds Plads, svinet kirkerummet til og pisset i døbefonten. Altsammen tolereret af en dansk statsminister! Jamen - Herre Jeremi!

Jeg meldte mig ud af socialdemokratiet.

Det var den spæde begyndelse på en ny besættelse, og siden har danske politikere - med undtagelse af DF - ladet det dalre derud ad. Imamerne er i færd med at overtage retsplejen i Gjellerupparken, Mjølnerparken og Vollsmose. Abdol Hamid vil i folketinget med sit prokerende tørklæde. Moradi, som ikke tager afstand fra flagafbrændingerne, vil også i vort styrende organ. Og flere med dem.

Muslimske bander hærger og tyranniserer. Vi har set en jødisk familie blive jaget ud af Danmark (Ekstra Bladet den 25.1.). Tuneseren, som ville dræbe Kurt Westergaard, går stadig frit rundt osv. osv.

Jeg ved, at mange med mig mener, disse folk ikke er værd at gemme på og derfor bør udvises af landet - også selv om en del af dem har fået dansk statsborgerskab. Der er lovgivet om mindre væsentlige ting som f.eks. rygeforbud, så kan der vel også laves en lov, der fratager personer som ovennævnte deres statsborgerskab.

Omvendt problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce