Nyt udstyr redder liv


Nyt udstyr redder liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

n Hurtig udrykning med ambulancer, der har fremtidens topmoderne udstyr, således at behandling starter allerede på skadestedet. Det redder liv.

Det er ikke længere afstanden til sygehuset, der er afgørende. Det er tiden fra alarmen kommer og til den topmoderne ambulance er fremme, der er afgørende for at få den rette behandling sat i gang så hurtigt som muligt allerede på skadestedet.

Kombineret med lægeudrykning til for eksempel hjertetilfælde og ambulance-reddernes stadig højere faglige uddannelsesniveau, vil man få både den hurtigste og den bedste hjælp.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp.

Behandlingen fortsætter i ambulancen, der samtidig er i kontakt med sygehuset.

Ambulancetransport er ikke længere blot transport, men en fremskudt skadestue og det første behandlingssted.

Den hastige udvikling i lægevidenskaben taler sit tydelige sprog.

Det nødvendiggør, at sygehussektoren bliver mere specialiseret, og at specialerne samles på færre enheder for at holde faglighed, kvalitet og udvikling i top.

På Fyn skal vi kende vores besøgelsestid og bakke fuldt og helt op om bygning af et helt nyt superhospital i Odense placeret tæt ved universitetet. Det vil sikre topklassebehandling, alle specialer og udvikling.

Det fremgår af de faglige vurderinger, at hvis man på Fyn spreder topspecialerne på to steder, så vil det virke udhulende på kvalitetsniveauet, og medføre dårligere behandling. Det er naturligvis ikke acceptabelt.

Kombinationen med investering i topmoderne ambulancer, udrykningsudstyr og nyt superhospital, der kan alle specialer, det vil sikre den absolut hurtigste og bedste hjælp til alle på Fyn og øerne, uanset hvor man bor.

Svendborg Sygehus bør i fremtiden blive en døgnbemandet skadeklinik med læger. Her kan man få behandlet de mere ukomplicerede skader.

Forskellige vurderinger peger på at 75-80 procent, og nogle siger 90 procent af behandlingerne fortsat kan foretages på Svendborg Sygehus, og for mig OK at kalde det akut.

Nyt udstyr redder liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce