Nemt at kritisere


Nemt at kritisere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egoisme

Hvor er det kedeligt at læse om al den kritik af intensiv afdeling på OUH.

Selvfølgelig er det trist at miste en gammel mor eller far, men ingen kan leve evigt, og hvad skal de stakkels ansatte gøre, når der mangler 60 sygeplejersker på afdelingen. Der er ingen tvivl om, at de, der arbejder på afdelingen, gør hvad der står i deres magt og mere til.

Jeg er 68 år og har i 2002 været indlagt på OUH til en bypass- operation, hvor jeg fik en formidabel professionel og venlig behandling af samtlige ansatte, jeg havde berøring med.

Nogen gange har jeg oplevet forargelse over, at man ikke bliver indkaldt til operation i almindelig rækkefølge, men hvis det ikke er livstruende sygdom, er det vel rimeligt, at vi »gamle« bliver nedprioriteret i forhold til den erhvervsaktive befolkning.

Men desværre er der en tendens til, at vi i samfundet møder en tiltagende egoisme.

Det hedder ikke længere »første maj«, men »mig først«.

Vi lever ikke mere som vi-mennesker, men mere som jeg-mennesker, og det synes jeg er en kedelig udvikling. Jeg er bestemt ikke frelst, men prøver efter bedste evne at leve som et vi-menneske.

I øvrigt synes jeg, at man fra det offentlige, (så meget det er muligt), skal boykotte privathospitalerne. De er ødelæggende for det offentlige sygehusvæsen med de horrible lønninger, de tilbyder deres ansatte. Det er muligt, ventetiden en overgang bliver lidt længere, men det må man acceptere, når det ikke er livstruende sygdom. Men lad bare dem, der har råd til det, bruge privathospitalerne, så fylder de ikke op på de offentlige sygehuse.

Nemt at kritisere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce