Nej til Helles vilde skattejagt


Nej til Helles vilde skattejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skat

Nu er den gal igen med Socialdemokraterne og deres falske løfte om at overholde skattestoppet, hvis de kommer til magten efter næste valg.

I en ny bog om sig selv afslører Helle Thorning-Schmidt, at hun vil genindføre formueskatten, hvis hun bliver statsminister og kan samle flertal for en ny skattereform. Det bliver i så fald en skattereform uden min og Venstres deltagelse.

Socialdemokraterne er kun ude på at brandbeskatte landets boligejere og pensionsopsparere. Det er velkendt, at stigende boligpriser de sidste mange år har gjort helt almindelige husejere til mangemillionærer. Takket være skattestoppet er boligbeskatningen dog ikke steget i kroner og øre siden 2001.

Det er en torn i øjet på Socialdemokraterne, der har indledt en vild skattejagt på de mange milliarder kroner, som de fortsat mangler for at finansiere deres lange liste med dyre velfærdsrettigheder. Helle Thorning-Schmidt ved godt, at hun aldrig kan vinde et valg ved at tale om højere boligskatter. Derfor taler hun om formueskat. Det lyder unægtelig mere som en skat, der kun rammer de rige.

Men en socialdemokratisk formueskat bliver svær at genindføre uden at ramme de børnefamilier, der i tidernes morgen flyttede i hus, så børnene kunne få hvert deres værelse samt en have at lege i. Det er ikke rimeligt.

Desuden er det svært at se, hvordan folk med pensionsordninger kan undgå at blive ramt, hvis Helle Thorning får held med at indføre sin formueskat. En formueskat vil straffe folk økonomisk, hvis de sparer op til deres egen alderdom. Det er heller ikke rimeligt.

Helle Thorning-Schmidts formueskat er en socialdemokratisk narresut, der ikke handler om at beskatte »de rige«, men om at få flere penge op af lommerne på folk med egen bolig og pensionsopsparing.

Heldigvis findes der et alternativ for alle dem, der mener, at de betaler nok i skat, og som ikke vil betale mere i skat, blot fordi de bor i hus eller opretter en pensionsopsparing.

Det alternativ er regeringens skattepolitik, der med skattestop og skattelettelser har sikret alle danskere større økonomisk frihed siden 2001.

Nej til Helles vilde skattejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce