Min Mening: Der er håb for verden


Min Mening: Der er håb for verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Håndboldspiller Lasse Kronborg, Svendborg
Billede
Debat FAA. 

I en tid hvor Trump rasler med både de økonomiske og de retoriske sabler, hvor europæiske storbyer hvert år bliver ramt af terrorangreb, og hvor USA igen og igen bliver ramt af forfærdelige skoleskyderier, så har man en tendens til at opgive håbet om en fredfyldt verden spækket med kærlighed og positivisme. Små dagligdags problemer kan virke som de mest uoverskuelige udfordringer, og brokketrangen kan være som det mest vanedannede kokain.

Alligevel har de sidste tre uger, for mig, været en gedigen hjertestarter til at få verdens optimistiske kærlighedshjerte til at banke igen.

Vi er nu gået ind i den sidste uge af vores indsamling til min bedste kammerat og hans børn, efter de mistede deres hustru og mor for ca. en måned siden, og det har været fuldstændigt overvældende den opmærksomhed og opbakning, der har været både folk, vi kender, men også masser af mennesker, som hverken kender den lille familie eller os.

Det oprindelige facebookopslag er blevet delt over 600 gange, har over 200 kommentarer med fine, små anekdoter om, hvordan de kendte Julie, og derudover er den økonomiske del af indsamlingen eksploderet.

Vi havde et håb om at kunne sende familien til Lalandia eller måske et lækkert sommerhusophold, men vi fandt ret hurtigt ud af, at det nok godt kunne blive til flere eller større oplevelser, som kan give den hårdtprøvede familie lidt overskud tilbage i hverdagen.

Noget af det mest overvældende i processen har været de mennesker, som har vist de mest sympatiske, kærlige og uselviske sider og sat himmel og hav i bevægelse for at give familien en super dag. Således har én skaffet fribilletter til Faarup Sommerland, en anden lånt deres sommerhus ud i et par dage, en tredje skaffet fribilletter til Flying Superkids og en fjerde billetter til en FC Midtjylland-kamp i næste sæson.

Det er sådanne gode gerninger, sammenlagt med et wakeupcall af dimensioner om at livet er kort og skrøbeligt, som får tingene sat i perspektiv og får én til at glemme de små problemer og bekymringerne i hverdagen, ligesom det er lidt nemmere at leve med Trumps snotdumme udbrud på Twitter, de danske politikeres udenomssnak og brokkehovederne i samfundet, der ser problemer, før de ser muligheder.

Det eneste problem i denne periode er faktisk, at mine klummer ofte har fået næring af problematiske ting i hverdagen, og de ofte været fyldt med brok og fejlfinderinger i samfundet. På trods af den tragiske situation for familien, er jeg pt. fyldt med så meget kærlighed og positivisme, så jeg er i akut fare for en klumme-skriveblokering.

Det ender jo i værste fald med, at jeg kun kan skrive positive Heiko-digte eller kærlighedssange.

Men hvis det er det største problem, så har jeg jo det egentligt meget godt. Endnu engang tusind tak for al den kærlighed, der er sendt familiens vej, og husk så på at nyde livet. Det er en fantastisk gave, der desværre kan være frygteligt skrøbeligt og kort.

Indsamlingen kører til fredag 22. juni. Hvis man vil vide mere eller har lyst til at støtte, så kan man finde hele baggrundshistorien på min facebook-side.

Noget af det mest overvældende i processen har været de mennesker, som har vist de mest sympatiske, kærlige og uselviske sider og sat himmel og hav i bevægelse for at give familien en super dag.

Min Mening: Der er håb for verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce