Min Mening: Bredspektret uvidenhed?


Min Mening: Bredspektret uvidenhed?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Læsning af Min Mening i FAA 15. august, skrevet af Lone Kramer, gjorde mig nærmest målløs. Kan en person med titlen cand.mag. i kultur og formidling virkelig være så bredspektret uvidende eller betragter hun FAA's læsere som svagt begavede?

Kramer tillader sig at sammenligne de 300.000 danskere, som sammen med 35 millioner andre europæere udvandrede til Amerika for mere end hundrede år siden, med den nuværende folkevandring til Europa fra Mellemøsten og Afrika.

De europæere, som udvandrede til Amerika, var med til at opbygge stormagten USA. De arbejdsduelige var velkomne, blev lukket ind, fik arbejde, lærte sproget og blev amerikanere. Resten kunne vende tilbage til Europa. De uheldige havde to muligheder: suppekøkkener eller sultedøden - og forbryderne, som havde sneget sig til Amerika, blev selvfølgelig straffet.

Den nuværende folkevandring, primært bestående af unge muslimske mænd fra Mellemøsten og Afrika, som benytter enhver undskyldning, dog har man endnu ikke hørt om regnvejr, til at forlade deres bopæl. Man behøver ikke at følge ret meget med i politik for at fornemme, at disse folkevandrere er temmeligt uønskede i Europa, ikke fordi de er sorte og brune, men fordi de er muslimer og stort set umulige at integrere i de europæiske lande.

Lone Kramer skriver forarget om Inger Støjberg, som hun mener gør alle mulige krumspring for at genere muslimerne så meget som muligt. Jeg må nok skuffe fru Kramer; der kommer mange mange flere stramninger og gerne så mange, at muslimerne føler sig meget uønskede og forlader Europa.

Inger Støjberg prøver som en del andre politikere i Europa at beskytte den kristne europæiske befolkning mod en endeløs muslimsk folkevandring.

Cand.mag. Lone Kramer taler blandt andet om civilisation, retsind, tolerance, åbenhed og humanisme - måske kunne hun fortælle os uvidende læsere om, hvor i verden et mindretal af kristne lever i fred og fordragelighed med en muslimsk befolkning?

Min Mening: Bredspektret uvidenhed?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce