Mental nedrivning


Mental nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ghettoer

Endelig kom der et regeringsudvalg, som anbefaler nedrivning af boliger for at undgå ghettoer og sociale problemer. Det er også på tide, at der kommer en sådan anbefaling og endnu vigtigere, at man ikke skal nøjes med at nedrive ghettoerne fysisk, men også mentalt. Skal ghettoerne helt væk, må man skaffe sig af med ghettotankegangen og dem, der lever af den.

Med det mener jeg, at vi skal arbejde med at ændre de tankegange samt den filosofi med, at ghetto er godt. Desværre er der mange, som stadig tror på det - og ofte er det dem, som faktisk spiller en væsentlig rolle i udviklingen af ghettoprocessen samt integrationen.

Jeg har i mange år argumenteret for nedrivning som et våben mod ghettodannelse. Og jeg mener, at der i endnu højere grad er brug for en mental nedrivning af ghettotankegangen.

Vi har ikke brug for de mennesker, der sætter hegn op om ghettoerne og malker en hellig ko for at få penge fra staten og EU.

At nedrive en lejlighed er ikke svært, men at ændre en holdning er meget sværere - og efter min mening er det et af de vigtigste elementer i denne proces.

Mental nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce