Mælk og tvebagger


Mælk og tvebagger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

n Undskyld - undskyld hvor har jeg mine tanker? - det hedder jo tvebakker! (Mon stavefejlen skyldes den massive omtale af eks-direktøren for et fhv. IT-firma?) ? jeg tror det.

Nå, men overskriften er egentlig inspireret af de dystre tider der venter os forude, vi har recession - og skal til at spare. For eksempel på madbudgettet, hvem ved - måske denne gamle ret kommer til ære og værdighed igen?

Med henvisning til føromtalte omtaler er det ellers ret nærliggende at tænke på vand og brød, men det er da vist afskaffet på vores breddegrader?

Dystre udsigter er der for de kommende tider. Uanset hvilke medier der er tale om, så fortæller de os om de fæle fremtidsudsigter vi har i vente. Kigger vi lidt på tiden før, og tiden nu, er der da også en del af os almindelige danskere der kan se frem til forringede økonomiske vilkår. Vores pensioner der pludselig er kraftigt formindskede, vores højt vurderede ejendomme der lige så pludseligt ikke kan sælges med en fantastisk fortjeneste, men mon ikke vi overlever dette også? Udbud og efterspørgsel følges, på dette marked, som regel ad.

Efter min mening skal vi slå koldt vand i blodet, og tilpasse os de ændrede tider ? men samtidig ikke glemme dem der trænger til hjælp og støtte.

Her tænker jeg selvfølgelig ikke på dem der, af nød og trang, må på det sorte lånemarked for at finansiere en privatbolig til 20 millioner - så skattefar snydes, nej - nej jeg tænker for eksempel på de enlige mødre, mennesker der er havnet i ulykkelige situationer, sociale tabere o.s.v., o.s.v.

Nå men det er jul, og vi skal alle være glade. Gaver venter forude, for eksempel kan alle der betaler topskat snart glæde sig, det ser ud som den skal afskaffes. Det er da rart, at dem der tjener mest, belønnes med endnu mere - det skulle da bare mangle!

Apropos gaver kommer her en indrømmelse.

Beskæmmet må det indrømmes at jeg forsøgte at klare nogle gaveindkøb i et Københavnsk storMAGASIN. Det var ingen succes.

Enten var der ingen folk til at betjene de mange kunder, eller varen var defekt - eller udsolgt. Indpakning foretoges kun hvis man var villig til at stille op i en kø der var længere end fantasien rakte til. Med dette vil jeg blot gentage, som så ofte hørt før: Vi skal bruge vores nærbutikker - inden vi ser os om er de lige så tomme som mange sygehuse!

Alle ønskes til slut en glædelig jul og et godt nytår. Samtidig udtrykkes håbet om at vi her ude i provinsen snart kan levnes tid til at bruge kræfterne på at udvikle vores samfund, i stedet for at bruge dem på at forsvare os mod afvikling.

Mælk og tvebagger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce