Langeland Kommune kan være meget, meget stolte af jer


Langeland Kommune kan være meget, meget stolte af jer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ros til Stigtebo i Lohals

Det fås ikke bedre!

Tak til Hjemmehjælpen Område Nord og plejecentret Stigtebo i Lohals.

Forleden aften døde vores mor, Gudrun Hein, efter et langt og godt liv. I den forbindelse er det os magtpåliggende at sende en stor tak, dels til personalet ved Hjemmehjælpen Område Nord, og dels til alle medarbejdere og ledere på plejecentret Stigtebo for god og kærlig pleje af mor gennem de sidste mange år.

I har alle uden undtagelse været meget professionelle, opofrende og medmenneskelige over for både mor og os. I handlede altid selvstændigt, ansvarsbevidst og med stor empati såvel i dagligdagen, som hver gang I så, at der var brug for nye tiltag, for at mor kunne have det så godt og trygt som muligt – først i sit hjem i Snøde og senere i boligen på Stigtebo.

Selv om vi ved, at jeres dagligdag er travl og presset, mærkede vi det aldrig. I var altid nærværende og udstrålede en ro, der bevirkede, at både mor og vi havde fuld tillid til jer. Ikke en eneste gang har der været noget, vi kunne være mindre tilfredse med. Dette understregede mor ofte, når hun sagde: "De er så søde alle sammen. Jeg kunne ikke have det bedre, end jeg har det her".

Som pårørende har vi altid mødt stor hjælpsomhed og forståelse fra jer alle sammen, og i de sidste dage af mors liv mærkede vi en helt utrolig omsorg for både Mor og os. I var der dag og nat, og I trak jer tilbage med så stor fornemmelse, indføling og respekt for os alle, at vi kun kan være dybt imponerede og meget taknemmelige.

Tak alle sammen! I fortjener stor ros og anerkendelse fra alle sider. Langeland Kommune kan være meget, meget stolte af jer.

Langeland Kommune kan være meget, meget stolte af jer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce