Lad landbruget leve i Danmark


Lad landbruget leve i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købekraft

Det mindsker ikke den globale forurening at metanbeskatte danske husdyr, da udledningen i ineffektive i besætninger i Østeuropa er relativt større pr. produceret kg. kød eller mælk. Da der samtidig er mindre styr på kemikalier og medicinering, skal vi forbrugere ikke ønske os frisk mælk fra Polen.

Skulle vore ni socialdemokratier finde på at perspektivere bl.a. de tilbageværende slagteriarbejderes situation, ville de opdage, at hver højproduktiv landmand i Danmark bærer mere end 20 arbejdspladser på sine skuldre - i det offentlige kontrolbureaukrati, blandt bygningsarbejdere, reparatører, service-, foder- og maskinleverandører og hos forædlings- og afsætningsindustri samt hos leverandører af forskning og uddannelse.

En bonde kan i dag med sin 90 timers arbejdsuge forsyne en by som Svendborg med de fødevarer, han har specialiseret sig i.

Danmark og ikke mindst Fyn er ideel geografisk og klimatisk for grøntsags- planteavls- og husdyrsproduktion.

Umyndiggørelse, skatter og afgifter, høje lønninger, jordpriser, arbejdskraftens magelighedskrav og bureaukratiske besværligheder har allerede flyttet grøntsagsproduktionen til Holland og Spanien og miljøkultens pres, vil snart tvinge resten af agrarproduktionen til at flytte til Østeuropa.

Når politikerne en dag erkender, at bankernes udlåningopfindsomhed har kørt seddelmaskinen løbsk ? at der ikke har været produktion bagved den udlånte købekraft, at store dele af den købekraftbærende produktion er sendt til Kina og Østeuropa - vil de skulle finde veje til at forringe den cirkulerende, hule købekraft og veje til at fremme den produktion, som kan skabe reel købekraft.

Det er ikke klogskab at udsuge købekraften i et af vore mest solide købekraftsskabende erhverv i en tid, hvor dette er ved at bryde sammen under negativ dækningsbidrag. Det må selv Villy Søvndals socialdemokrater kunne forstå.

På samme måde, som der kan blive overproduktion af korn i landbruget, kan der blive overproduktion af videns- og kommunikationsbegavede pc-individer i etaterne. Bureaukrati og kompetenceoverlapning i sygehusverdenen er et godt eksempel på dette.

Når psykologer og andet fremmedgjort godtfolk skal have nye køkkener, beslaglægger de investeringsressourcer fra det mindretal i befolkningen, som producerer livets salt og betinger sundhed og basal overlevelse for såvel banker som børn og gamle.

Lad landbruget leve i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce