Konsekvens frem for blød-sødenhed


Konsekvens frem for blød-sødenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udlændingepolitik

Af Orla Svendsen, Østergade 64, Lohals

n Først tak til E. Stride, som i et læserbrev (6/1) langer ud efter oppositionen, der ikke ville medvirke til en opstramning af terrorloven.

Jeg kan knagme heller ikke forstå, at der findes danske politikere, som i den grad giver efter for muslimer/islamister, der er kommet hertil, kræver ind og ikke vil rette ind efter forholdene her, men i stedet vil ændre dem til deres fordel. Jeg så også den hidsige debat fra Folketinget den 16. december og sagde frem for mig selv:

Kan I landsforrædere da ikke se, at der er føget ugræs ind over vor grænse?

Hizb-ut-Tahrir demonstrerer og opfordrer til at dræbe; og tuneseren, der ville dræbe Muhammed-tegneren får også lov at gå frit omkring.

Når danske politikere giver efter, skubber de problemerne foran sig, så det bliver vore børnebørn, der kommer til at tage affære.

Jo, for i det lange løb er det vort folks eksistens der står på spil. Folkets eksistens, som er det mest forpligtende for danske politikere.

Krigen i Mellemøsten skal tilsyneladende føres videre her. Vi har set flere hundrede skabe sig i gaderne og truet jøderne med al landsens ulykker. Og i Odense skød en palæstinenser to jøder.

- Hvorfor tager de ikke hjem og kæmper? Nej, for der gives jo ikke bistandspenge!

Og forleden kunne avisen så fortælle, at en skoleinspektør i Vollsmose, Olav Nielsen, ikke vil indskrive jødiske børn på skolen, hvor der er mange muslimbørn. Kan det forstås på anden måde, end at han vil tækkes muslimerme?

En mand i hans stilling skal styre foretagendet som kaptajn på et skib, men han er ikke sin plads voksen.

Man kan frygte, at denne vege holdning vil brede sig til stor skade for den danske folkeskole.

Vi danske må ikke blive ved at give efter, men i stedet vise konsekvens frem for blødsødenhed!

Konsekvens frem for blød-sødenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce