Kommunal snerydning


Kommunal snerydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejservice

I Fyns Amts Avis, Bo Godt onsdag d. 18 februar, kan vi læse, at det er husejerens ansvar at fortovet er ryddet for sne. Man kan ligefrem blive draget til ansvar hvis der sker et uheld. Det har jeg som sådan ikke noget imod, men er kommunen så erstatningspligtig når vi falder på deres veje fordi de ikke er renset? Sandsynligvis ikke, de tilpasser jo reglerne.

Her i Kværndrup (Fåborg Midtfyn kommune) har jeg i dag onsdag, været med mine børn ude for at omdele aviser og jo, mange fortove er i orden, men vejene de minder om et vaskebræt fordi der ikke er gjort noget som helst. Fortovet ville, mange steder, være mest sikkert at kører på, men det må man som cykelist ikke, vi skal ud på vejen.

Jeg smiler i mit stille sind når vi som skatteydere bliver pålagt at rense fortovet, kører skraldespanden til skel, sørge for ren sti til posten og i øvrigt sørge for at træer og hegn ikke hænger ud på vej og fortov når den tid kommer. Men hvad hjælper det alt sammen, hvis skraldebilen eller postbilen hænger i en snedrive på kommunens vej, og vi andre kan ikke komme på arbejde og tjene skattekroner til den i forvejen bundløse kasse. Jeg fik engang af vide, at man ikke skal skyde med sten hvis man selv bor i et glashus. I sidste ende kan det være dyrt sparede kroner ikke at vinterbekæmpe de mindre veje hvor skatteyderne bor.

Kommunal snerydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce