Klar til at kæmpe mod forringelser


Klar til at kæmpe mod forringelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Sygehus

Det er blot et år siden, at statsministeren i valgkampen lovede velfærds-guld og grønne skove, herunder sygehuse i verdensklasse. Men som så mange andre løfter fra regeringen er løfterne om et sundhedsvæsen i verdensklasse nu glemt.

Vi er for, at vi samler specialer, og forbedrer den præ-hospitale indsats med eksempelvis lægeambulancer, men vi siger stop for regeringens ekspertudvalgs forslag om en fremtidig sygehusstruktur på Fyn, der vil nedlægge akutmodtagelsen på Svendborg Sygehus.

Rapporten og anbefalingerne fra regeringens ekspertudvalg om den fremtidige sygehusstruktur er ren afpresning. Udvalget anbefaler, at der skal bygges et nyt sygehus i Odense. Dette kan vi støtte og anbefale, men ikke at forudsætningen er en nedlæggelse af akutmodtagelsen på Svendborg Sygehus. Vi kræver, at regeringen respekterer de demokratiske processer og beslutninger, der har fundet sted i regionerne, herunder det besluttede antal af sygehuse med akutmodtagelse.

Vi socialdemokrater kræver en sygehusstruktur, hvor der både er en høj faglig kvalitet i behandlingen af akutte patienter og samtidig en behandling så tæt på borgerne som muligt. Alt andet vil gøre folk i yderområderne utrygge. Når regeringen nu følger udvalgets indstillinger, mister borgerne på Sydfyn den nære akutbehandling. For os er nærhed en kvalitet, der er med til at skabe tryghed og redder menneskeliv. Alt dette mister vi. Vi socialdemokrater vil derfor kæmpe hårdt for, at akutmodtagelsen på Svendborg Sygehus fastholdes, samtidig med at der bygges et nyt højt specialiseret sygehus i Odense. Kampen mod forringelser i det fynske sygehusvæsen er gået ind, og vi socialdemokrater er klar til kamp.

Klar til at kæmpe mod forringelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce