Kender Karen sine love til bunds?


Kender Karen sine love til bunds?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent brev til socialministeren

Kære fru Karen Jespersen.

I udsendelsen »Dags Dato« søndag den 14. oktober kl. 20.00, siger de, at der i Folketinget arbejdes med at »opfinde« en midlertidig pension, så de der er for syge til sygedagpenge og arbejde kan få et »helle«. Fakta er dog, at Loven om social pension §20 stk 1 (lovteksten er kopieret ind nedenfor), giver i forvejen denne mulighed, hvorfor så bruge dyr politikertid på at opfinde den dybe tallerken igen?

Pension med tidsbegrænsning er ikke noget man hører om, bliver denne paragraf overhovedet anvendt? Hvorfor bruges den ikke oftere, i stedet for at syge mennesker i årevis står i stampe på kontanthjælp og skal leve under pres fra kontanhjælpsloft og 300 timers regel? Er der mon uddelt direktiver om at spare på udbetalingerne i følge denne paragraf, når det nu er billigere at parkere syge mennesker på kontanhjælp? Vi hører også ofte beskæftigelsesministeren sige, at syge mennesker ikke hører hjemme på kontanthjælp, derfor undrer det mig at du som socialminister åbenbart ikke kender »dine« love til bunds.

§Kommunalbestyrelsen træffer afgørelse om tilkendelse af førtidspension, når det efter en samlet faglig vurdering af de foreliggende oplysninger må anses for dokumenteret, at en person ikke kan blive selvforsørgende, jf. §Kommunalbestyrelsen kan samtidig beslutte, at en sag skal genoptages til vurdering på et senere fastsat tidspunkt.

Kender Karen sine love til bunds?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce