Kæmpe- vindmøller til havs - tak!


Kæmpe- vindmøller til havs - tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljø

Der er stor modstand mod bygning af de 132 meter høje kæmpe vindmøller på landjorden. Det er derfor på høje tid, at der bliver sat en stopper for placeringen af disse kæmper på landjorden. De ødelægger landskabet, og sjældne flagermus og mange fugle skræmmes bort. Boligejere må se deres huse falde i pris, når de ligger i nærheden af de store vindmøller.

Det er prisværdigt, at vindmøllemodstanderne argumenterer i lokalblade, men det er i Folketinget, det store slag skal stå, for det er her, der skal lovgives for omplaceringen af vindmøller. Derfor dette forslag. Modstanderne af opsætning af flere vindmøller til lands skal sammen med meningsfæller - og gerne med borgmestre og lokalpolitikere rejse til Christiansborg og kontakte de politikere, der har ansvaret for placering af vindmøllerne.

Danmark skal gerne have flere hundrede af de kæmpestore havvindmøller. Det skaber mange nye arbejdspladser, og det er vigtigt i en tid med stigende arbejdsløshed. Samtidig er vindmøllerne med til at forbedre miljøet. Politikerne skal opfordres til at støtte de virksomheder, der laver nye opfindelser til gavn for miljøet. Det kan f.eks. være udvikling af nye solfangere og det kan være de forskere, der arbejder med udvikling af brint.

De kæmpestore havvindmøller laver store mængder strøm til tusindvis af boliger og til fremtidens el- og brintbiler. Sådanne positive udmeldinger vækker sympati. Det er der brug for, når der arbejdes på at standse opsætning af kæmpe vindmøller på landjorden. Held og lykke til modstanderne af store vindmøller på landjorden. Kæmpevindmøller til havs - tak!

Kæmpe- vindmøller til havs - tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce