Jeg fortsætter med at fortælle sandheden


Jeg fortsætter med at fortælle sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensbillede

Jeg fornemmer hensigten og bliver forstemt ved Poul Nedergaards svar til mig.

Mit budskab var overbefolkning, mens Nedergaard hæfter sig ved én linje. Men det er ikke første gang, jeg udsættes for 68?ernes typiske modangreb om at bevise et udsagn.

Således blev jeg »overfaldet« af den røde lærerinde, Ann Serano Andreassen, i FAA, da jeg i 80?erne skrev om despoten Mugabes nægtelse af at yde nødhjælp til broderfolket i Mozambique.

Hungersnøden lignede Dafur-situationen, men Mugabe ville kun åbne sine enorme majslagre, hvis vi i Vesten ville betale store summer til ham. Jeg fotograferede majslagrene, da jeg var i Zimbabwe et par gange. Ann S. Andreassen troede mere på kammerat Mugabe end på mig!!

Pudsigt nok er alle mine 68-angribere efterhånden gået under jorden. Det var også en dårlig sag, de havde, og som de forpestede hverdagen med, men jeg fortsætter med at fortælle sandheden! Du kan altså tro på det, jeg skriver, Nedergaard, eller lade være, men blot ved at være orienteret og f.eks. læse bøger, kan man nå vidt! Alene dette, at du citerer mig forkert - at min broder skulle have lavet en film om dét - er ikke heldigt. Læs lige mit indlæg igen! Du tror sikkert heller ikke på, når jeg skriver, at jeg som halvstor dreng sidst i 40?rne på vej til skøjteløb i Risskov ved Århus fandt et få uger gammelt dødt spædebarn uden tøj - efterladt af sin mor i kulde og sne. Men det gjorde politiet, som jeg viste stedet til gengæld. I kineseren Jung Changs bog »Vilde Svaner« kan du læse, hvordan den danske venstrefløjs idol Mao beordrede småbørn dræbt; derefter kogt og brugt som gødning til markerne - efter at hans fejlslagne politik havde skabt hungernød af uset omfang. Der var for mange munde at mætte. Forældre spiste sommetider deres egne børn! Eller man byttede børnene, for det var lettere at spise de andres børn! Andre solgte børnens kød som tørret kaninkød! Andre spiste indholdet i deres dyner og puder! På samme tid fløj Gagarin ud i himmelrummet, og »Kommunismens store spring fremad« tiljubledes af en forudsætningsløs intelligensia og venstrefløjsfolk i Danmark! De kunne Maos fyndord som: »Tre års anstrengelser og afsavn og tusind års lykke«; »De hundrede blomsters Kampagne«, og »Lad 1000 blomster blomstre«! Tror du, at det var børnene, Mao tænkte på, Poul Nedergaard? Kinesernes administration af et-barns-politikken, kommer sikkert for en dag Nedergaard, men følg dog selv med!

Jeg fortsætter med at fortælle sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce