Integration: S vil øge asyludgifter
Af: Erling Bonnesen, medlem af Folketinget for Venstre, medlem af Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg, Kløverbakken 12, Broby

I Venstre har vi strammet op og sænket integrationsydelsen. Det medvirker til, at tilstrømningen til Danmark falder.

Socialdemokraterne vil, med rødt flertal, forhøje integrationsydelsen og dermed øge udgifterne i Danmark til ikke vestlige indvandrere, på trods af at udgifterne i forvejen er oppe på 36 mia. kr. årligt.

Socialdemokraterne vælger igen slappervejen, og det vil øge tilstrømningen, når det rygtes, at Socialdemokraterne vil forhøje ydelserne til ikke-vestlige indvandrere.

For nylig indgik regeringen og socialdemokraterne ellers en aftale om, at ministeren kan fastsætte antallet af kvoteflygtninge til 0 og med et loft på maksimalt 500 kvoteflygtninge om året.

Det nævner socialdemokraterne ikke i deres kronik 19. marts om deres fremtidige udlændinge- og asylpolitik. De vil tilsyneladende ikke stå ved den aftale med et rødt flertal. Socialdemokraterne bluffer tilsyneladende, når de har sendt signaler om, at de vil en strammere udlændingepolitik. Når socialdemokraterne vil hæve integrationsydelsen vil det øge tilstrømningen til Danmark.

I Venstre har vi sænket integrationsydelsen. Det sænker tilstrømningen til Danmark. Det fastholder vi.