Hjælp de stakkels børn


Hjælp de stakkels børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fattigdom

Flere danske børn lever i fattigdom. Det viser nye tal, som Red Barnet har offentliggjort. I 2002 var tallet 50.000. Men nu er det 59.000 børn. Det er uacceptabelt, at vi i et rigt samfund som det danske, ikke giver en hjælpende hånd til især børn af enlige forsørgere og forældre på kontanthjælp.

Når regeringen kan kaste redningsnet af hjælpepakker ud under bankerne, som ikke har vist rettidig omhu, og husejere med flekslån, som siden de i 1997 blev introduceret, har sparet 150.000 kr. ved at fravælge et fastforrentet lån. De havde jo selv valgt sikkerheden fra. Når de skal hjælpes, hvorfor kan man så ikke hjælpe de allerdårligst stillede i samfundet?

Der kunne fremskaffes adskillige millioner, hvis Skat ville koncentrere sig om at undersøge de steder, hvor der virkelig bliver svindlet med skat og moms. Fremfor at jagte en pensionist, der sælger en pose kartofler ved bopælen. Men det er måske for meget at forlange?

Finanskrise eller ej. Så må politikerne på Borgen tage sig sammen for at give en hjælpende hånd til de stakkels børn, som er uden skyld i deres situation.

Når en mor eller far ikke kan opfylde almindelige basale ting for deres børn såsom sport, musik, teater, biograf og ferie på grund af økonomien, så får børnene et tomt liv, som samfundet kommer til at betale dyrt for senere.

Hjælp de stakkels børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce