Historie-fusk


Historie-fusk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Israel

Af P. Lundstrøm, Grønnedal 72, Troense

n Under devisen: »Kend din historie« præsenterer P. Seligmann den 10.1.09 staten Israels historie i en særdeles forkortet og forvansket form. Allerede det indledende Brecht-citat varsler ilde. Brecht avancerede som bekendt til rollen som systemlakaj og teaterdirektør i det berygtede Stasi-DDR. Det efterfølgende indhold af P.S.?s indlæg kan vist uden overdrivelse betegnes som et klassisk eksempel på de utallige forsøg fra socialistisk hold på at forvanske historiske fakta til ukendelighed i de røde stjerners ulidelige skær.

P.S. skriver, at den vestlige verden i 1948 for at sone sin brøde mod jøderne fordrev palæstinenserne fra deres jord og der oprettede den israelske stat. Denne ene sætning indholder tre fatale og direkte sandhedsforvridende påstande.

Den vestlige verden har ikke begået nogen kollektiv brøde mod jøderne. Det nazistiske Tyskland begik en uhyrlig brøde mod jøderne. Den øvrige del af den vestlige verden bekæmpede Nazi-Tyskland med næb og kløer og stillede de ledende nazister til ansvar efter Anden Verdenskrigs ophør.

Det landområde, som i 1948 blev omfattet af statsdannelsen Israel, var ikke palæstinensernes. Det var fællesområde for kristne, jøder og muslimer.

Den vestlige verden oprettede ikke staten Israel.

England fik efter afslutningen af Første Verdenskrig af det nyoprettede Folkeforbund overdraget som mandatområde det land, som dengang betegnedes som Palæstina, omfattende vestjordanlandet mellem Jordan-floden og Middelhavet, samt Østjordanlandet, det senere kongerige Jordan. Det var indbefattet i mandatforpligtelsen, at England skulle forberede oprettelsen af »Et jødisk Hjemland« i mandatområdet. England misligholdt sin forpligtelse. Efter i 1946 at have godkendt oprettelsen af kongeriget Jordan (Transjordanien) og derved overdraget størsteparten af mandatområdet til arabere, forlod England området i maj 1948.

De jødiske palæstinensere udråbte herefter staten Israel, en miniudgave af hvad der oprindelig var tilsigtet i Folkeforbundet.

Straks angreb samtlige arabiske nabostater Israel for at udslette den nydannede stat. Den vestlige verden var passiv. Eneste hjælp kom via Tjekkoslovakiet fra USSR i form af våbenhjælp.

Kære Seligmann, tag de røde briller af og lær den sande historie at kende.

Historie-fusk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce