Grå dage!


Grå dage!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er det nu nødvendigt at bruge al den gode sendetid på at fortælle og gentage at vi kan forvente en række grå dage. Andre har det sikkert som jeg, jeg kæmper virkelig en hård kamp for at komme op til overfladen, energien er helt i bund og endnu værre er, at det er alle de dårlige nyheder der kommer til at fylde og tynge mig i bund. Melodien »krisen kradser« spilles igen og igen, ulykker i hobetal, vold, røverier, spøgelsesbilister og jeg kunne blive ved.

Det er ikke godt for helbredet at tænke negativt, så jeg vil gøre et forsøg på at finde optimismen frem. Men, det er da svært, når jeg nu har tænkt mig en hyggelig fredag aften med lidt godt i tv så kommer X-Factor i den bedste sendetid. Gys, hvem har fundet på at bruge tonsvis af penge på at vise andres nederlag, vise dommere, der ser ud som om de keder sig bravt og kun har det ene formål at genere de optrædende mest muligt. Er det seertallet, der tæller? Hvad er idegrundlaget for udsendelserne at »den brede befolkning skal have en chance?« eller hvad? Jeg fatter det ikke, og det fortsætter mange fredage endnu.

Nå, jeg lovede jo mig selv at være positiv. Et stort tillykke til os alle sammen med det nye koncerthus, et besøg i huset står højt på ønskesedlen. Det var en storslået aften, fællessangen, musikken, domorganist Flemming Dreisig ved orglet med 6.144 piber, fantastisk.

Landsindsamlingen, der gik over al forventning. Tak til alle der gav et bidrag. Jeg håber, de gode penge, vil give livsmod og glæde til de mange, der trænger.

Nu er humøret steget et par grader. Fra lokalsamfundet er der også godt nyt. Der skal ansættes en bosætningskonsulent på Ærø, jeg har aldrig før hørt om bosætningskonsulenter. Men, ideen kommer fra Ærø Turist- og Erhvervsforening, og nu har kommunen givet grønt lys for ansættelsen. Det betyder, man tager det faldende befolkningstal alvorligt, der skal handles. Jeg hilser det nye tiltag velkommen og håber, vi alle vil hjælpe til, så godt vi nu kan. At vi magter at integrere nye tilflyttere. Det er under alle omstændigheder en fælles sag, som kræver alles medvirken, hvad enten man nu bliver nabo, kammerat, kollega, arbejdsgiver, lærer til nye øboer, så tror jeg, vi magter at byde nye øboer velkommen.

Vintergækkerne nikker muntert og leder tanken hen på foråret, så jeg dropper nok min beslutning om at gå i vinterhi.

Grå dage!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce