Glistrup havde ret


Glistrup havde ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millitæret

Af Jørn Thomsen, Kattesundet 5, Svendborg

n Lad os få nedlagt militæret hurtigst muligt, og få oprettet en telefonsvare i stedet for.

Ikke blot er de øverste militære chefer helt til grin i deres gøren og laden, men nu står vores kaserne totalt åbne for enhver simpel tyv, der kan forsyne sig med våben af næsten enhver kaliber.

Det er da fuldstændig uansvarligt at det danske militær sender soldater ud på livsfarlige missioner i udlandet, når man ikke er i stand til at foretage en forsvarlig bevogtning af egne militære installationer. Tænk, hvad vi kunne få af politi for de mange milliarder, der bliver spildt på militæret.

Politiet vil være i stand til at beskytte den almindelige lovlydige borger samt beskytte landet mod indvaderende horder af kriminelle fra østlandene. Vi vil kunne få alvorligt fat i de kriminelle bandemiljøer, der jo i øvrigt ikke vil kunne forsyne sig med våben, når militæret er nedlagt. Alt sammen noget der ville være af væsentligt større værdi for landet en et latterligt militær.

Er der ikke også noget med, at der er en fregat der sejler rundt og lejer sørøver og soldater. Når sørøverne er fanget, slipper man dem fri igen, så er der jo igen nogen at lege tag fat med.

Vi kunne vel også få en fin økonomisk indsprøjtning ved salg af vores militære isenkram, hvis det ikke når at blive stjålet inden.

Glistrup havde ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce