Gi' livet en chance


Gi' livet en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akutsygehus2

Fynboerne har nu muligheden for at få et nyt superhospital ved Odense og i nærheden af universitet. Her er der virkelig blevet tænkt på Fyn med en stor investering, der vil sikre et sygehus i topklasse. Og dette kan nås indenfor overkommelig tid, uanset hvor på Fyn og øerne man bor. Det er derfor meget kedeligt, at der er gået »sognerådspolitik« i dele af Sydfyn, hvor man fortsat ønsker en akutfunktion til Svendborg Sygehus med alle tilhørende specialer.

Hvis man ikke kan vise enighed på Fyn, så rokker man ved grundlaget for overhovedet at få det nye superhospital til Odense. Alle ved, at andre står på spring, hvis det ikke bliver Fyn/Odense, der får supersygehuset. Flere borgmestre i trekantområdet vil gerne have det nye supersygehus til trekant-området.

Og det må ikke ske. Som bypass-opereret kender jeg alle de overvejelser man har inden en operation. For mig var det ikke et spørgsmål om nærhed, men udelukkende et spørgsmål om, hvor var de dygtigste læger, og der ville jeg hen. Så derfor er jeg glad for at folketingsmedlem Erling Bonnesen har meldt klart ud, at her må vi tænke overordnet og samle topspecialerne på det nye supersygehus i Odense til gavn for alle på Fyn og så sikre skadeklinikken i Svendborg.

Det er sørgeligt, at netop Venstre, som gerne vil bryste sig som garant for et super sygehusvæsen nu selv er ved at forplumre muligheden for placering af et supersygehus i Odense og det vil være til stor skade for samtlige fynboer. Min opfordring til Erling Bonnesen er derfor klar: Stå fast.

Gi' livet en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce